Valmennus

 

Hills by GoGolfin Valmentajat

Päävastuun golfopetuksesta ottaa GoGolf Valmenuksen tiimi. Suomen kärkikaartin valmentajista koostuva tiimi tuo Hillsin asiakkaille laadukkaan ja kattavan valikoiman valmennukseen ympäri vuoden.

 

Timo Karvinen

Timo Karvinen on Suomen kokeneimpia valmentajia. Kansainvälisesti tunnettu, huippugolfareidemmekin suosima Timo on tavoitteellinen valmentaja, jonka työvälineisiin kuuluvat myös uusimmat  teknologiat. 

Lisää

Valmennettavistaan menestynein on European Tourilla pelaava Sami Välimäki. Timon löydät koustaamasta Hillsin vaihtelevasti myös muista GoGolfin harjoituskeskuksista ja talvella GoGolf Lounge Kerasta.

timo@timokarvinen.com

Varaukset:
Treeniryhmät www.golfvalmennus.fi
Yksityisopetus
www.timokarvinen.com
Puh. 040 9363663

 

 

Marko Kumm

Marko Kumm on toiminut GoGolfin lisäksi aiemmin Messilä Golfin sekä Saaremaa Golfin Head Prona.  

Lisää

Marko opettaa GoGolfin eri pisteissä, vetää yksityistunteja, Päivässä Golfariksi-kursseja sekä muita ryhmätunteja.

Lisäksi Suomen komeimmaksi valmentajaksi tituleerattu Marko koutsaa kuluvan talvikauden Espoon Kerassa sijaitsevassa GoGolf Loungessa.

+358 405 425 393

marko.kumm@golfkoulu.fi

 

Antti Vaalas

TV:stä tuttu Antti Vaalas, 52, on golfin moniottelija. PGA:n mestari (sennuissa), olympiagolfin ja majoreiden tv-lähetysten kommentaattori, GoGolfin Head Pro, lähipelin erikoismies, maajoukkuekoutsi…

Lisää

Golfopettajana rento ja ihmisläheinen “Andy” on arvostettu koutsi joka puhuu sujuvasti myös Trackmani, Foresightia ja Sam’s Puttlabia.

+358 50 5667167

antti@gogolf.fi