Golf-kesä on parhaimmillaan. Aurinko armas on nyt golfarin tukena vahvasti. Aurinko nousee tänään tiistaina 8.6. Jokikunnalla 3:59 ja laskee 22:46. Hämärän kesto on 1:43. Pelaamaan voisi auringon puolesta siis lähteä jo ennen neljää – ja näin onkin tapahtumassa lauantaina 19.6., jolloin Early Birdie kisataan. Keskinäinen paremmuus ratkaistaan pistebogey tulosten perusteella. Suurin voitto on se, että pääsee seuraamaan luonnon heräämistä uuteen päivään. Ja se palkinto on tiedossa kaikille kisaan osallistuville. Satakielikin on jo saapunut kentälle ja vetelee vahvoja säkeitää Valleyn purovarressa.

Mikke on joukkoineen trimmannut Valley kisakuntoon. Raffeissa on kuolevaiselle aika lailla haastetta. Ensin on huolena se, löytyykö pallo ja jos löytyy, niin seuraava murhe on se, saako pallon lyötyä takaisein väylälle. Samaan aikaan väylät ja viheriöt ovat loisto kunnossa. Neuvo onkin se, että pallo kannattaa pitää väylällä. Muutoin saattaa kortissa olla väylän tuloksena vaikkapa täysi tusina – nimimerkillä tuoretta kokemusta on tästäkin eiliseltä.

PS
Eclectic kierroksia on nyt merkittynä muistiin kaikkiaan 314 – ladyillä 100 ja herroilla 214. Vielä ei ole saatu yhteistä tulosta PARittomaksi. Vastaan sinnittelevät Valleyn väylät 5 ja 17. Näistä enemmän yllättää 17, joka ei lopulta ole Valleyn vaikeimpia väyliä. Ehkä jo tänään, sinnekin joku birkun saa tehtyä

X