Seura

Hill Side Golf Club ry

on aktiivinen noin tuhannen viidensadan jäsenen golfseura, jonka kotikenttänä ovat Hills by GoGolfin kentät Vihdin Jokikunnalla. Järjestämme jäsenille mestaruuskilpailuiden lisäksi monia erilaisia kilpailuja ja tapahtumia avoimien kilpailujen lisäksi. Toimikuntien järjestämät matkat, tapahtumat ja kilpailut ovat erittäin suosittuja; niihin pääsevät osallistumaan vain jäsenet. Jäseneksi liittyminen on helppoa, täytät vain jäsenhakemuksen, ostat pelioikeustuotteen tai olet meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Seuran hallitus 2021


Puheenjohtaja

Pirjo Sianoja-Laine, 050 4200 995, pirjo.sianoja@gmail.com

Varapuheenjohtaja
Juha Ronkainen

Muut jäsenet
Satu Eckhardt, Timo Huuhtanen, Pekka Laine, Jukka Paakki

Varajäsenet
Juha Hätönen, Pentti Pulkkinen

Sihteeri
Sirkka Peltokorpi

Seuran sähköpostiosoite
hsgcry@gmail.com

Toimikunnat ja niiden vetäjät

 

Kilpailu- ja tapahtumatoimikunta: Juha Ronkainen

Senioritoimikunta: Jukka Paakki

Tasoitustoimikunta: Pekka Laine ja Juha Hätönen

Kapteenit Satu Eckhardt ja Ari Tuuli

Olen Satu Eckhardt Vihdin Pääkslahdesta. Golf on ollut intohimoinen harrastukseni yli 30 vuotta. Olen sekä blogannut että kirjoittanut artikkeleita golfmedioihin. Olin myös 10 vuotta Finnair Golfin hallituksessa. Harrastuksiini kuuluu myös avustajana toimiminen Eurooppa Tourin kisoissa. Olen ollut useina vuosina Portugal Mastersissa, BMW Wenthworthtissa sekä kahdessa Ryder Cupissa. Hillsissä olen ollut alusta asti mukana ja aktiivisena niin naistoimikunnassa kuin tiedotustoimikunnassakin.

Nyt olen kapteenin pestissä ja haluan siinä välittää kaikille pelaajille golfin ilosanomaa.

terveisin
Satu
satu.eckhardt@gmail.com

Olen ollut Hill Side Golf ry:n jäsen aivan alusta alkaen. Viime vuonna sain kunnian toimia ensimmäistä kertaa Hillin kapteenina ja on hienoa päästä jatkamaan pestiä tänä vuonna. Hillin vahvuus on aina ollut upeiden kenttien lisäksi klubin ainutlaatuinen, rento ja ystävällinen ilmapiiri, joka on toivottanut tervetulleeksi niin uudet pelaajat, satunnaiset vierailijat, harvemmin kentällä vierailevat jäsenet kuin aktiivijäsenensä.

Vaikka asun Vantaan Matarissa, niin Hillistä on muodostunut vuosien aikana myös pyörittämäni helsinkiläisen aktiivisen HC Reinot golf- ja jääkiekkoyhteisön golfillinen kotipesä. Olemme pelanneet siellä Reinojen laajan ystäväverkoston kanssa moninaisia kisoja, “kirsikkana kakun päällä” 16. heinäkuuta pelattava Reinon päivä Golf.

Meillä on uudenlainen golfkausi edessä uuden omistajan myötä – eräänlainen uusi startti. Tehdään Hillsin golfkaudesta 2021 yhdessä koko jäsenistön kanssa ainutlaatuinen ja nautinnollinen. Jos sinulle herää ajatuksia miten voisimme kehittää toimintaamme, niin nykäise hihasta, lähetä meiliä tai soita.

Terveisin
Ari 
ari.tuuli34@gmail.com
0400 343488

X