Ravintola Ventti

Ravintola Ventti

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan tyylikkäästä menusta,
täysin remontoituun ravintolaamme.

Ravintolan suora numero: 050 466 9613

 

Remontin ja uudistusten myötä Hillsin by GoGolfin ravintolasta haluttiin Country Club henkinen, jonka myötä hankintalistalle ilmestyikin ensimmäisenä Josperin puuhiiliuuni. Josperin perinteisessä kypsennyksessä valmistuvat niin burgerpihvit, kanat ja kalat kuin kasviksetkin. Marabu pensaan oksista valmistetut hiilet antavat ruoalle ominaisen maun ja aromit leijailevat poistoilman mukana kutsuvasti ympäri Hillsin kukkuloita.

Ruokalistan kokoamisessa runko muodostui perinteisistä klubiannoksista, mutta mukaan haettiin myös harvemmin näillä listoilla esiintyviä jättiravunpyrstöjä sekä lampaan paistia. Lohikeitto sai modernimman muodon kylmäsavulohen uidessa paistetun filepalan viereen.

A´la Carte listamme tulee elämään kauden edetessä ja olemme valmiita kokeilemaan lisääkin uutuuksia, asiakkaat ne valinnoillaan kuitenkin ratkaisevat.

Tervetuloa nauttimaan!

– Ravintola Ventin tiimi-

Meillä käy maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay sekä puhelinten lähimaksusovellukset.

Valitettavasti käteinen ei käy meillä maksuvälineenä.

À la Carte Menu

Keittiö on avoina vain lauantaisin ja sunnuntaisin

Club Sandwich (VL)  14,00€
Helmi Bakeryn maalaisleipäviipaleiden väliin asetellaan reilusti puuhiiliuunissa grillattua kanaa, Dingley Dell pekonia, Monterey Jack- juustoa ja piparjuurimajoneesia. Tarjoillaan lisukesalaatin kanssa.
Lisää ranskalaiset ja dippi +4€

Hills Burger (VL) 15,90€
Briossisämpylän välissä 200g puuhiiliuunissä grillattua rotukarjan pihviä, Dingley Dell pekonia, Monterey Jack- juustoa, marinoitua punasipulia, salaattia ja piparjuurimajoneesia. Viereen reilusti ranskalaisia perunoita ja ketsuppia.
Lisää talon dippi +1€

Sensational Burger 15,90€
Briossisämpylän välissä 230g vegaanista puuhiiliuunissa grillattua pihviä, grillattuja kasviksia, marinoitua punasipulia, salaattia ja basilikamajoneesia. Viereen reilusti ranskalaisia perunoita ja ketsuppia.
Lisää talon dippi +1€

Maalaissalaatti grillatulla kanalla (G,M) 16,00€
Puuhilliuunissa grillatua kanaa, paahdettuja juureksia ja perunaa, kananmunaa, paahdettua sitruunamajoneesia ja sitruunavinaigrette.

Pasta Carbonara (L) 14,50€
Pekonia, kermaa, sipulia ja taas pekonia. Runsaasti parmesaania ja tuoreeltaan rouhittua mustapippuria.

 

Alkuperämaa
Pekoni: Iso-Britannia
Pihvi: Suomi
Kana: Suomi & Liettua

Suosimme lähialueen kumppaneita ja meillä onkin tarjolla mm.

Helmi Bakeryn leivät, Makulihan leikkeleitä sekä makkaroita

ja Paloaseman Panimon oluita.

X