Kysymyksiä & vastauksia

Voit olla myös suoraan yhteydessä meihin mieltäsi askarruttavissa asioissa:

puh. 0200 – 4653 |caddiemaster@gogolf.fi

Tietoa tulevasta

Mitä tapahtuu Hills Golfissa?

Paljonkin. Nimi muuttui Hill Side Golfista Hills by GoGolfiksi. Uuden omistajan myötä rakennetaan uutta alkua ja haluamme nimeä myöden tuoda uutta ilmettä koko Hillsin alueelle. 

Kenttää operoi GoGolf pitkällä vuokrasopimuksella. Lähtökohtana on jatkaa Hill Siden seuran kanssa yhteistyötä ja ensi vuonnakin ensi vuonna järjestetään monia vanhoja tuttuja ja uusiakin tapahtumia.

Kenttä jatkaa 36-reikäisenä ja Piccolokin tulee jatkamaan vanhassa muodossaan.  

Mitä tapahtuu klubille?

Klubitalolle suunnitellaan remonttia. Ravintola kehittyy ja tiloja muunnetaan toimintaan soveltuvammiksi. Lisäksi terassialueita halutaan kehittää.

Harjoitusalueet?

Range ja muut harjoitusalueet tulevat jatkamaan perinteisesti nykyisessä muodossaan. Suunnittelemme lyöntikatosta ja rangepallot uusimme ensi kevääksi. Targetteja tulee, pidemmällä aikavälillä teemme myös muita kehitystoimenpiteitä.

Kentät?

Jatketaan kuin ennenkin. Joitakin korjauskohtia olemme tunnistaneet, mutta kenttä jatkaa samassa koossa kuin aiemmin. Kentänhoidon kalustoa uusitaan merkittävästi ja kenttien opasteita tullaan päivittämään ja taukokioskilla tehdään pientä uudistusta. 

 

Palvelutietoa

Kuka vastaa golfopetuksesta?

Mallille sallii eri koutsien opettamisen kentillämme. Päävastuun ottaa kuitenkin GoGolfin oma Valmennustiimi, joka tulee esittelemään palvelunsa kuluvan syksyn aikana!

Onko ensi kesänä klubikisoja?

Kyllä on. Uusi sopimus kenttäyhtiön ja seuran välillä on työnalla mutta molempien tahtotila on tehdä sopimus tämän vuoden puolella. Lisää kisoja ja tapahtumia siis luvassa!

Järjestetäänkö ammattilaiskilpailuita?

Tulossa on. Kaksi loistavaa kenttää mahdollistavat ammattilaisille suunnatut kilpailut myös ensi kaudella. Koetetaan keksiä tähän hieman twistiä, mutta työn alla on!

Kuka on ravintoloitsija 2021?

Teemoitettu ravintola avaa ovensa keväällä 2021. Operoimme ravintolan itse, apuna meillä on mm. Pickalan ravintoloitsijana tunnettu Sebastian Kuhlefelt, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä myös muissa paikoissamme.