Kenttäesittely

Hills by GoGolf Kenttäesittely

Hillsin kenttäkokonaisuus muodostuu kolmesta kentästä

 

Mustat kentät ♠️♣️

Punaiset kentät ♦️♥️

5-reikäinen Jokeri-kenttä

Mustat kentät ♠️♣️

Mustat kentät, eli Pata♠️ ja Risti♣️ (entinen Hill Course) on kaunis kenttä, jonka ylängöiltä avautuvat upeat näkymät suojeltuun uusmaalaiseen kansallismaisemaan.

Tule kokeilemaan viheriöiden lukutaitosi Padan ♠️ ja Ristin ♣️  muodokkailla viheriöillä! Pääset ihailelmaan maisemia myös 10-kioskillamme ja nautimaan tarjoiluista luonnon keskellä.

Punaiset kentät ♦️♥️

Punaiset kentät, eli Ruutu ♦️ja Hertta ♥️ (entinen Valley Course) on uudempi kenttämme. Haasteellinen ja monimuotoinen laaksossa kulkeva 18-reiän kansainvälisen tason kilpakenttä, joka haastaa kaikentasoiset pelaajat. Runsas arvokilpailuiden valikoituminen pitää etenkin Punaisten ♦️♥️ viheriöt koko kauden hienossa kunnossa ja laadukkaat harjoittelualueemme tukevat kilpailutoimintaa Hills by GoGolfissa.

Jokeri Par-3

Jokeri on nimensä mukaisesti Hillsin kahden 18-reikäisen kentän välissä oleva Jokerikortti, eli positiivinen yllätys! 5-väyläinen par-3 kenttä haastaa kokeneemmat pelaajat lähipelissä ja lajiin tutustuville 40-70 metriset väylät antavat hyvän väliportaan ennen pitkälle kentälle siirtymistä.

X