Ensimmäiset yöpakkaset ovat jo olleet. Ruska värjää lehtipuut komeaan loistoon. Golfarin peliaika muuttuu. Enää ei ehdi koko kierrosta pelata, ellei kentälle ehdi jo varhain iltapäivällä. Tiiaika pitäisi olla ennen neljää. Niinpä viikonlopun lähdöt ovatkin tiiviisti käytössä.

Kun yöpakkaset nyt ovat alkamassa, on meidän kaikkien hyvä muistaa, että kuuraiselle kentälle ei saa mennä pelaamaan. Ja miksi ei – no siksi, että ruohon korret voivat katketa kasvupisteen alapuolelta ja sen seurauksena kyseinen korsi ei enää koskaan kasva vaan kuolee. Toki näin syntynyt vaurio aikanaan korjautuu uusilla korsilla, mutta vasta ensi kesänä. Siispä yhteiseen muistiin – ei kuuraiselle kentälle.

Entä mistä tietää, että kenttä on sulanut ja pelit voi aloittaa. Tähän on hyvin yksinkertainen neuvo. Kentälle saa lähteä, kun siihen saa henkilökunnalta luvan.

Pidetään tämä mielessä niin meillä on edellytykset päästä pelaamaan siihen asti, kun talvi tulee.

PS
Eclectic-koitos jatkuu siihen asti, kun kenttä on auki. Uusia rivejä ei enää tule yhtä paljon kuin alkukaudesta. Naisten sarjaa johtaa Anne P loistavalla tuloksella 120 ja miesten puolella kärjessä on Pasi T kovalla tuloksella 116. Kauden alussa heittämäni tavoite 100 lyönnin alittamisesta yhteisenä tuloksenamme on sekin lähellä (104). Enää tarvitaan viisi (5) eaglea. Eiköhän ne saada aika helposti syntymään :). Yhtään HIOa ei ole kisassa mukana olleille vielä tullut, mutta vielä ehtii …

X