Ensimmäisestä lumikaaoksesta ollaan hyvää vauhtia elpymässä. Juuri alkanut suojasää litistää lumikerrosta, vaikka varsinaista sulamista ei vielä juurikaan tapahtune. Hommasin Hills + Kurk pelioikeuden hyvissä ajoin ja eilen sain spostin, jossa kerrottiin, että Hills + Kurk + Isosaari saavat tuohon pelioikeustyyppiin vielä mukaan Hirvensalo 6 reikäisen kentän. Hieno juttu, vaikka en ihan varma siitä olekaan, tuleeko ensi kesän peliretkiä suuntautumaan Hirvensaloon. Mene ja tiedä.

Tammikuuta on jäljellä enää 8 päivää. Kuu on siis jo lopuillaan. Helmikuu on neljän viikon mittainen eli aika pian ollaan jo maaliskuussa. Viime kaudella – jolloin lunta ei tullut ollenkaan – pelit alkoivat 19.3. Tänä vuonna en usko – enkä uskonut marraskuussakaan kun kauden aloituksen ennustamisprosessi oli käynnissä – että maaliskuussa vielä kentälle pääsee. Ennusteen mukaan on enää 82 yötä nukuttavana, ennen kauden alkamista Hillsissä.

Viime vuonna pelasin viimeisen kierroksen Hillillä 10.10.-20 ja siitä on kulunut jo 105 yötä. Talviseisokki on tämän perusteella pitkästi yli puolen välin. Alkaa kohta olla aika pidentää kävelylenkit 10 kilometrin mittaisiksi niin, että elimistö voi varautua Valleyn yhdeksännen reiän kohtaamiseen. Se on perinteisesti ensimmäisellä kierroksella paljon jyrkempi ja pidempi kuin edellisellä kaudella.

Varttuneemma ystävämme muistavat vielä kehotuksen, joka on aina ajankohtainen “Ylös, ulos ja lenkille“.

X