Saimme varmaankin aika monet jäsenmaksun tänään. Lasku näyttää siltä, että laskulla maksat KINGI jäsenyyden. Vaikka lasku on kirjoitettu Kingi jäsenyydestä, niin samalla laskulla voit maksaa Klubijäsenyyden 49 €. Etkä jää velkaa yhtiölle – niin minulle on vakuutettu.
Jos et halua ostaa samalla greenisettiä, viittä koria rangepalloja ja lippalakkia niin voit siis maksaa samalla laskulla 49 euron Klubijäsenyyden. Varmistin asian Gogolfin korkealta johdolta. Petsku pahoitteli, jos joku on vahingossa maksanut 89 euroa – toki ylimääräisen 40 euron vastineeksi saa greenisetin, 5 koria rangepalloja ja lippalakin. Hyvä niin. Jos tarkoituksesi ei ollut hankkiutua Kingiksi, voit varmaankin koittaa oikaista asiaa.  Oman kokemukseni mukaan Gogolfin asiakaspalvelu on kiitettävän sujuvaa ja asiointi mukavaa.
Ohessa vaihtoehtoisten jäsenyyksien määrittelyt:
Klubi 49,00 € / Klubi juniori 35,00 € (v. 2000 ja sen jälkeen syntyneet)
-HSGC jäsenyys (eBirdie-sovellus, tasoituksen ylläpito, Suomen Golfliiton jäsenedut, sekä seuran kilpailut ja tapahtumat)
–GoGolf -jäsenyys (2 lehteä, HIO-vakuutus, GoGolf-jäsenedut)
Kingi 89,00 €
-HSGC jäsenyys (eBirdie-sovellus, tasoituksen ylläpito, Suomen Golfliiton jäsenedut, sekä seuran kilpailut ja tapahtumat)
-GoGolf-jäsenyys (2 lehteä, HIO-vakuutus, GoGolf-jäsenedut)
-Griini-setti (griinihaarukka ja merkkausnasta)
-5 koria palloja GoGolf rangeille
-Logolippis
X