Erään ennusteen mukaan kauden alkuun on enää 25 päivää. Ennuste saattaa olla aika osuva. Yöpakkasilla on paljon vaikutusta siihen, koska kentälle pääsemme. Jos omaa intoa voisi kanavoida kentän sulattamiseen, niin luulen että jo pääsiäisenä kirmaisimme pallojen perässä.

Kauden lähestymisen näkyy myös sivuilla. Hinnasto on päivittynyt ja löytyy osoitteesta: https://www.hillsgolf.fi/hinnasto/ . Merkillepantavaa on se, että greenfee on samalla tasolla kuin se oli 2015 vaiheilla. Nykyaikaa on se, että käteistä rahaa ei enää ole tarkoituksena maksamiseen käsitellä, vaan rahaliikenne hoidetaan korttimaksuilla. Näinä tautisina aikoina käteisen käsittelystä luopuminen on kaikin puolin järkevää ja perusteltua. Lähimaksu on muutenkin vähentänyt merkittävissä määrin käteisen käsittelyä. Liikuntasetelit kelpaavat pelien maksamiseen.

Meille, jotka olemme harjoitelleet rangella ja pelanneet kentällä poletin hinnan 50% korotus saattaa siirtää useammin harjoittelun kentällä. Pidetään silloin mielessä, että varmistetaan, että kentän pelinopeus ei kärsi. Myös rangella kolikot ovat mennyttä aikaa. Maksu joko kortilla tai puhelimen lähimaksusovelluksella. Tämä on hyvä ratkaisu. Toivottavasti hinnankorotus ei täysin lamaannuta harjoittelua.

 

 

X