Eclectic on koitos, jossa pelaajat keräävät parasta tulosta kaikilta Hillsin väyliltä. Kisa on maksuton ja siihen saavat osallistua kaikki Hillsissä pelaavat. Tilannetta päivitetään säännöllisen epäsäännöllisesti. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikkien yhteinen paras tulos kahdelta kentältämme olisi alle 100 lyöntiä. Tänään olemme jo päässeet tilanteeseen, jossa molemmilla kentillä on väylillä tuloksena birdie lukuun ottamatta viittä väylää. Saapa nähdä, kummalla kentällä olemme ensin tilanteessa, että yhteistuloksessa on vain birkkuja tai parempia. Yhtään eaglea ei ole vielä tuloksiin kirjautunut.

Eclecticissä on nyt pelattuna 119 kierrosta. Tämä luku perustuu kisaan syötettyihin tuloksiin. Tulosten syöttäminen on näppärää. Eclectic-sivulla on painike, josta pääset syöttämään tuloksesi. Voit halutessasi syöttää vain muuttuneet (parantuneet) tulokset tai kierroksen kaikkien reikien tulokset. On myös mahdollista, että yhdistelet useamman kierroksen tulokset samaan syötettävään riviin.

Tulosten syöttäminen on toteutettu googlen forms lomakkeella – päivämäärä, nimi ja sarja ovat lomakkeen ensimmäiset syötettävät tiedot. Tämän jälkeen lomakkeella on Hill eli mustat ja sen perässä Valley eli punaiset. Lopuksi vielä tieto merkkarista ja halutessasi voit myös kirjata juuri tähän kierrokseen liittyvän tarinan tai huomion.

Kommenttikentässä on hauskoja kirjauksia mm. : ” Kasilla kammottava avaus vasurista likipitäen outtiin. Sieltä erinäisiä taikavoimia käyttäen kuula hallitusti lähes suoraan ilmasta kuppiin ja birdie.”, ” 70 sentin birkkuputti ohi kympillä:)”, ” Aika pitkään luultiin, että tein väylällä 10 holarin… Mutta siitä tulikin vain birdie. Palo oli tippunut aivan reiän eteen ja rullannut lipun taakse noin 50 cm päähän… ;)”,” Kylläpä oli kivaa kotikentällä pelata! Kunto ei kyllä riittänyt kuin etuysille.”,” Joillain pelaajilla oli jo shortsit jalassa, taitaa olla kesä :)”.

Tänään sataa räntää, mutta shortseissa on jo edellä olevan mukaan pelattu. Kesä on tulossa ja kaikki enteet viittaavat siihen, että saamme pelata hienossa kunnossa olevilla kentillä.

X