Kuluvan kauden eclectic-kisan avaus oli huima. Muutamassa päivässä taiturimme olivat tehneet neljä birdiä Ruudun ja Hertan väylille. Tulosten perusteella laskin, että kuukauden loppuun mennessä olisi lineaarimallin perusteella edellytykset siihen, että saisimme koko punaisen kentän yhteistuloksemme punaiselle eli vähintään birdie kaikille väylille.

Tässä kuussa on vielä kolme pelipäivää. Punaisella puolella on vielä neljä väylää, joissa yhteinen paras väyläkohtainen tuloksemme on PAR. Ne ovat väylä 5,6, 16 ja 17. Omasta mielestäni vaikeimmat eli väylät 2, 4 ja 18 on jo kellistetty. Väylät 5 ja 16 ovat usein olleet aika haastavia.

Mustalla puolella tilanne on jotakuinkin sama, vaikka kenttä aukesi 13 päivää punaisia myöhemmin. Väylillä 3,7, 10, 16 ja 18 ovat birkuttomina. Näistä vaikeimpana pidän väylää 18. Ei se niin pitkä ole, mutta viheriölle pitäisi tulla hallitusti. Pomputtelemalla lähestymiseen on noin 8 metriä leveä kannas, jota pitkin pallo voi pyöriä niin, että se jää viheriölle. Toki onnekas pomppu vasemmanpuoleiselta rinteeltä voi johtaa pallon viheriölle. Viheriössä itsessään näennäisestä tasaisuudesta huolimatta aikamoinen määrä breikkejä sinne ja tänne. Tarkkana saa olla. Ja ainahan meille amatööreille annos onnea on auttamassa birdien tekemisessä.

Kierroksia on kertynyt eclecticiin jo noin 140. Jatketaan samaan malliin – vielä eivät parit tai birdiet kovasti puttikättä tärisytä, mutta mikä lieneekään tilanne parin kuukauden päästä. Pikku jännitys on mukava lisä peliin.

X