Eclectic on hauska kisa ennen muuta itseäsi vastaan. Tässä kilvassa ei ole palkintona pokaaleja eikä muitakaan tarvekaluja. Eclecticissä seurataan kauden parasta tulosta kultakin pelatulta väylältä. Kisassa on kaksi sarjaa – Naiset ja Miehet. Jos kävisi niin mukavasti, että mukaan saataisi myös nuorempia golfareita, niin lupaan virittää myös sarjat Tytöille ja Pojille. Olkoon ikäraja tässä sarjajaossa vaikkapa 16 vuotta.

Tulokset syötetään omatoimisesti oheisen linkin kautta – ECLECTIC tulosten syöttö .

Tilanne 7.4.2021

Kilpailu on maksuton, eikä palkintoja jaeta ellei kisalle löydy avarakatseista ja kannustavaa sponsoria. Aika näyttää. Yhteinen tavoitteemme on pelata entinen Valley eli nyttemmin RUUTU ja HERTTA sekä entinen Hill eli nykyisin PATA ja RISTI niin, että yhteistuloksemme olisi alle sata. Joskus on päästy muistaakseni 105:een. Mukaan tarvittaisi useampi eagle ja tietenkin kaikki muut väylät birkkuina. 99= 71 -18 + 72 -18 – 8 – eli kaikille väylille ensin birkut ja sitten perään 8 väylää, joilla on eagle. PAR kolmosia on mustilla mailla 4 ja punaisilla 5. Ei siis tarvita edes jokaiselle kolmoselle holaria. Tai vaihtoehtoisesti PAR vitosia on jokaisella maalla kaksi eli yhteensä 8. Joten ilman holareitakin selvitään, jos kokoamme kaikille vitosille eaglen. Tästä se lähtee.

Kisa on maksuton ja siihen voivat osallistua kaikki Hillsin kenttillä pelaavat. Tervetuloa mukaan.

Voi kokemuksesta kertoa, että tämä kilpailu koukuttaa ja samalla jokaisella kierroksella on monta mahdollisuutta parantaan ECLECTIC-tulosta vaikka muuten ei aina ihan kultaa peli olisikaan.

PS
KURK
Eclecticmielisien iloksi on luotu myös syöttölinkki KURKin kolme yhdeksikön tuloksille:
Tulokset syötetään omatoimisesti oheisen linkin kautta – <a href="Tulokset syötetään omatoimisesti oheisen linkin kautta – ECLECTIC tulosten syöttö .”>ECLECTIC tulosten syöttö .

X