Kilpailun tulokset siirtyivät keskitetysti eBirdien tasoituslaskentaan maanantaina. Jos ehdit jo syöttää oman kierroksesi, niin sen saat poistettua pyytämällä sitä rekisterin ylläpitäjältä. Itse lähetin korjauspyynnön osoitteeseen ebirdie@golf.fi.

*****

Olipa pilvipalvelut hyvässä kunnossa Early Birdin startatessa lauantain varhaisaamuun klo 03:45. Pelaajia oli mukana kaikkiaan 34 ja kaikki olivat ajoissa paikalla. Kisa käydään perinteisesti bogey pisteitä laskien. Pääsin koittamaan uutta kilpailumoduulia, joka onkin varsin näppärä. Pari juttua oli kuitenkin taitotasoni yläpuolella. En saanut päivitetty tasoituksia kilpailupäivän tilanteeseen. Toinen asia, mistä en löytänyt mainintaan käyttöliittymässä oli se, siirtyvätkö kilpailun tulokset automaattisesti tasoitusrekisteriin. Lähtökohtahan on se, että kaikkien kilpailujen tulokset otetaan automaattisesti huomioon tasoitusta määriteltäessä. Oma tulokseni ei ollut eBirdieen siirtynyt, joten syötin sen sinne nexgolfin kautta. Toki tuloksen olisi voinut syöttää yhtälailla gamebookilla tai mscorecardilla.

Keskinäisen järjestyksen perusteella saimme palkinnot jaettua – joskin kilpailujohtaja innostuksensa vallassa hyppäsi Mikon ja Esan ylitse. Myös näille herramiehille on palkinnot toimituksessa.

Onnittelut meille kaikille, jotka saimme lauantaihin hienon alun. Kisa oli hauska ja kenttä oivallisessa kunnossa. Lähdön aikaisuudesta kertoo osaltaan se, että greenileikkurit ehtivät hommiin viimeisille väylille. Hoitotyöt ja early birdie sopivat hyvin yhteen. Senhän me kaikki tiedämme, että kentänhoidolla on aina etuoikeus töiden hoitamiseen.

PS
Kenttä on loistokunnossa. Tulevan viikon aikana voi hyvinkin käydä niin, että kastelua pitää tehdä päivälläkin, että pelattavuus säilyy hyvänä.

X