Hauska pieni yksityiskohta tälle päivälle. Usein luotettavaksikin osoittautuneen ennusteen mukaan, kentän aukeamiseen on enää 39 yötä. Sehän on jo aika vähän. Kaikki muistamme, jos ei muusta niin lapsuudestamme, adventtiajan. Adventtina odotetaan joulun tuloa.  Golfkentän avaamisen odottamiseen ei ole vakiintunut samankaltaisia perinteitä. Jos olisi, niin ei yhden kynttilän sunnuntai olisi tulossa kahden viikon päästä eli 21.3.

Korona riivaa maailmaan siinä määrin, että edes sisäharjoittelua ei välttämättä ole syytä aloittaa. Sen sijaan mielikuvaharjoittelu on järkevää jo käynnistää. Muutamia harjoitteita tarjolla tässä:

  1. Olisiko sittenkin järkevää avata Hillin väylä 2 raudalla varmasti peliin. Rauta kolmonen (ja joillakin ehkä rauta 6) riittää hyvin siihen, että kakkoslyönti on hybridi. Riski sliceen ja pallon päätymiseen O´Brianin puolelle voisi olla pienempi.
  2. Hillin väylän 9 avauksessa on tarjolle hiukan samaa pohdintaa. Jos et ole höökimässä kahdella viheriölle, niin olisiko järkevämpää tavoitella sitä, että pallo olisi väylällä ja kakkolyönti tavoittelisi tasaista aluetta bunkkereiden vieressä.
  3. Kolmanneksi kotiläksyksi Hillin väylä 16 avaus. On hyvä miettiä, mistä kohdasta kakkoslyönnin haluaisi lyödä.

Tässä kandidaatteja mielikuvaharjoittelulle. Ensi yrittämällä rautakolmoseni toppasi väylän 2 avauksessa aika pahasti ja tarjolla oli enää yhden putin par. Ja kakkosen viheriö ei ole ihan helpoin, joten tuloksena voi olla bogigin.

X