Hillsin tuleva kenttämestari tuntee kentät kuin omat taskunsa. Se on hänen kotikenttänsä, jolla hän myös aloitti uransa kentänhoidon ammattilaisena.

Vihdissä sijaitseva Hill Side Golf aukesi vuonna 2006. Seuraavana vuonna Mikke Merinen käynnisti siellä golfharrastuksensa. Neljä vuotta myöhemmin Merinen, 29, puki haalarit ylleen ja aloitti kentänhoitajan työt nykyään Hills by GoGolf -nimellä toimivana kenttänä.

Jossain vaiheessa Merinen huomasi tekevänsä myös apulaiskenttämestarille kuuluvia töitä.

Vuonna 2015 Merinen siirtyi vuodeksi töihin Taliin, josta hän vaihtoi Hirsalaan, kun hänen ystävänsä Janne Lehto aloitti Kirkkonummella sijaitsevalla kentällä kenttämestarina.

Vaikka työpaikat ovat vaihtuneet side Hillsiin on säilynyt. Hän on ollut koko ajan Hill Side Golf ry:n jäsen.

“Kentänhoito on minulle intohimoammatti. Työ vienyt mukanaan vuosien aikana”, Merinen sanoo

 

Ylpeä ammatistaan

Jussi Rajasvuo on Golf Holdings Finlandin pääkenttämestari.

 

Ensi vuoden Merinen toimii tittelillä apulaiskenttämestari. Vuoden siirtymäajan jälkeen hänestä tulee 36-reikäisen golfkeskuksen kenttämestari. Kaudella 2021 kokonaisuudesta vastaa GoGolf-konserniin kuuluvan Golf Holdings Finlandin tekninen johtaja, pääkenttämestari Juuso Rajasvuo.

Rajasvuon mukaan Hills saa Merisestä kovan luokan osaajan.

”Mikellä on ollut tasaisesti kasvava vastuu kentänhoidossa eri kentillä ja ennen kaikkea tahtotila tehdä työt hyvin. Hän on ylpeä työnjäljestään ja työstään”, Rajasvuo perustelee.

”Hänellä on vahva kentänhoidon tausta. Tästä kertoo sekin, että hän on työskennellyt alusta asti pitkiä kausia kentillä – lähes ympärivuotisesti. Hän on oppinut vuosien varrella näkemään koko kauden työt kentällä. Se on tärkeää, kun hän ottaa nyt uuden hypyn urallaan.”

Myös Merinen itse kokee, että kymmenen vuoden kokemuksen jälkeen hän on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

 

Lue koko lisää Merisen, GoGolfin ja Hillsin kuulumisia täältä!

 

 

 

 

X