“36-reikäinen GoGolf Resort rennomman golfin puolesta”

 

Kaksi upeaa kenttää

Tervetuloa nauttimaan golfista kansallismaisemissa!

 

Oletko valmis pitämään hauskaa ja nauttimaan golfista enemmän? Me gogolfarit luomme Hillsissä uutta ja rakennamme Vihdin Jokikunnalle ensimmäisen GoGolf Resortimme. Täällä nautit kierroksen tai koko viikonlopun urheillen ja viihtyen! Hikoillen, mutta hiomatta valmisteltu pyhättömme kaikille golfareille!  

 

 

Punaiset kentät ♦️♥️

-

suljettu, avataan keväällä 2022

Mustat kentät ♠️♣️

-

suljettu, avataan keväällä 2022

 

Jokeri Par-3

-

suljettu, avataan keväällä 2022

Range

-

suljettu, avataan keväällä 2022

Caddiemaster

suljettu, avataan keväällä 2022

Kahvila

suljettu, avataan keväällä 2022

Keittiö

suljettu, avataan keväällä 2022

Blackjack Bar (10-kioski)

suljettu, avataan keväällä 2022

Huomiothan että tiiaikamme on suunniteltu kenttien olosuhteet huomioiden, minkä vuoksi pelaaminen tiiaikojen ulkopuolella on kielletty.

Meillä käy maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay sekä puhelinten lähimaksusovellukset.

Valitettavasti käteinen ei käy meillä maksuvälineenä.

2000-luvun alusta nykypäivään

 

Me GoGolffilla saamme nyt mahdollisuuden lähteä rakentamaan Hillsin tulevaisuutta. Vuonna 2005 ensimmäiset golflyöntinsä nähnyt Hill Side Golf & Country Club saa nyt uuden isännän pitkällä sopimuksella.

Hillsillä, kuten me hänet nimesimme, on paljon mahdollisuuksia. Lähdemme rohkeasti mukaan kehittämään resortista yhä monipuolisempaa kokonaisuutta, joka palvelee niin lähiseudun asukkaita kuin kauempaa tulevia.

Fasiliteetit alueella ovat huippuluokkaa. Kaksi upeaa täysimittaista golfkenttää, harjoituskenttä Piccolo, huippukuntoinen harjoitusalue ja suuri klubitalo antavat puitteet hienolle golfkokemukselle

Hillsin klubitalo palvelee täydellisesti niin suurien yritystapahtumien kuin yksittäisten klubipelaajien tarpeita.

Kentän saavuttaa helposti niin pääkaupunkiseudun, Turun kuin Hämeenlinnan ja Tampereenkin suunnasta.

Vuonna 2021 majoituspalvelumme aukeavat ja tarjolla on Play & Stay-paketteja lähimatkailijoiden tarpeisiin. Hills tulee panostamaan lyhytaikaisten majoituspakettien tarjoamaan ja lisää majoittujia kiinnostavia oheispalveluita Jokikunnalle.

Paljon mielenkiintoista tapahtuu lähivuosina, tervetuloa mukaan perheeseen!

Aloita Golf

Meillä on upea 5 reikäinen Jokeri kenttä, jossa golfia voi kokeilla kuka tahansa. Järjestämme myös Päivässä Golfariksi -kursseja, joka on helppo ja edullinen tapa aloittaa golf.
Päivässä Golfariksi kurssi 69 €/hlö

Pelaajille

Hillsin upeat kentät ja puitteet toivottavat kaikentasoiset pelaajat tervetulleiksi. Voit pelata green feellä tai GoGolf Play-kuukausimaksulla.

Green fee alkaen 15 €
GoGolf Play alkaen 65 € / kk

Yrityksille

GoGolfin kokenut tapahtumatiimi järjestää upeissa puitteissamme juuri teille sopivan tapahtuman. Oli kyseessä sitten suuren luokan asiakastapahtuma tai kaveriporukan kisailu, kannattaa pyytää meiltä tajous. Hinnat alk. 49 € /pelaaja 

Vuden 2022 GoGolf Play tuotteet ovat nyt myynnissä!

GoGolfilla Play on pelioikeus, jolla pääset pelaamaan rajattomasti GoGolfin kentillämme.

Mielettömän upeat kentät soveltuvat kaikille pelaajille tasosta riippumatta ja voit valita juuri sinulle sopivat kentät.

 

 

Tapahtumia Hills by GoGolfissa

Järjestämme pitkin kautta monenlaisia tapahtumia kanta-asiakkaidemme iloksi. Luvassa on perinteisiä tapahtumia sekä uutta että yllättävää kokeilunhaluisille pelaajillemme! Vuoden 2022 tapahtumakalenteri julkaistaan tulevan kevään aikana.

Hills by GoGolf on osa GoGolf Familya, johon kuuluu välineliike Golf Sky, Kirkkonummella sijaitseva Kurk Golf, lumoava GoGolf Isosaari, GoGolf Lounge sisäharjoitteluhalli Espoossa, Sympaattinen Hirvensalon Golf Turussa sekä GoGolf Megarange Airport ja GoGolf Range Leppävaara. GoGolf -perheen sydän on Suomen suurin golfmedia ja -yhteisö GoGolf

 

X